اخبار و اطلاعیه ها

کارگاه عکسِ نیکوکاری با موضوع هوش مصنوعی برگزار شد

بدون دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، ششمین کارگاه آموزش عکاسی با محوریت نیکوکاری، روز چهارشنبه ۱۰ مردادماه با  تمرکز بر موضوع «هوش مصنوعی»، با همت دبیرخانۀ جشنواره ملی عکس نیکوکاری و  با مشارکت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه، حسن غفاری، دبیر جشنواره دربارۀ نیکوکاری و ارتباط آن با جوامع بشری گفت: اصل موضوع، نیکوکاری انسان است، زیرا یکی از قوی‌ترین، بزرگ‌ترین و مهم‌ترین میراث بشری موضوع نیکوکاری می‌باشد. زیربنای همه ادیان به نیکوکاری و اخلاق اشاره دارد و برگزارکنندۀ جشنواره ملی عکس نیکوکاری، نگاهی انسانی و فراگیر و جهان‌شمول به این قضیه (نیکوکاری) دارد. وی تصریح کرد: کار خیر کردن انسان‌ها در همه مذاهب و ادیان جوامع بشری دیده می‌شود، در ادیان کهن هم که دقت می‌کنیم به نیکوکاری و نیک بودن به شدت اشاره دارد. برای مثال در دین زرتشت از گفتار نیک، پندار نیک و کردار نیک صحبت می‌شود که یک امر مشخصی است.

دبیر کارگاه سپس به معرفی دکتر مقیم‌نژاد، مدرس کارگاه پرداخت و با بیان اینکه ایشان عضو هیئت علمی دانشکده هنرهای تجسمیِ دانشگاه هنر تهران هستند، از وی خواست تا به ارائه مطالب آموزشی بپردازد. در ادامه مقیم‌نژاد به موضوع عکاسی و هوش مصنوعی و تغییراتی که با ظهور هوش مصنوعی بر عکاسی به وجود آمد  پرداخت. وی ضمن صحبت در مورد تاریخچه هوش مصنوعی و نحوه ورود آن به زندگی جوامع بشری، به انواع یادگیری شامل: یادگیری بدون نظارت، یادگیری تحت نظارت و یادگیری تقویتی پرداخت.

وی سپس برای ورود به بحث اصلی خود یعنی هوش مصنوعی و چگونگی کارکرد آن، به الگوی اصلی هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: شبکه‌های مولد و دیفیوژن اصلی‌ترین مدل‌هایی هستند که در هوش مصنوعی به کار می‌رود و هوش مصنوعی بر اساس آن عمل می‌کند. در حالت عادی برای تولید و ساخت محتوا الگوریتم‌ها بالا به پایین نوشته می‌شوند اما اینجا نتیجه وارونه می‌شود، در کامپیوترها با کمک هوش مصنوعی الگوریتم بالا به پایین، به پایین به بالا تبدیل می‌شه و همه این‌ها به کار گرفته می‌شود که در نتیجه هوش مصنوعی مولد به وجود بیاید.

مقیم‌نژاد در ادامۀ این کارگاه که سه ساعت به طول انجامید، تصاویری را نشان داد که به کمک هوش مصنوعی تولید شده بودند. در بخش پایانی این کارگاه، حسن غفاری، با اشاره به جشنواره ملی عکس نیکوکاری از دکتر مهدی توسلی، مدیر مرکز فرهنگ نیکوکاری خیرماندگار دعوت کرد تا دقایقی با حاضران سخن بگوید.

توسلی ضمن اشاره به فعالیت‌ها و اهداف مرکز فرهنگ نیکوکاری خیرماندگار و شکل گیری جشنواره ملی عکس نیکوکاری گفت: از همه حضار می‌خواهیم که سفیر نیکوکاری باشند و پیام این جشنواره را برای دیگران بیان کنند.  در پایان این جلسه، از مامک یحیی‌پور، داور بخش کودک و نوجوان و همکاری جهت برگزاری کارگاه در کانون پرورش فکری کودک و نوجوان تشکر و قدردانی به عمل آمد.

لازم به ذکر است مهلت ارسال آثار جهت شرکت در جشنواره ملی عکس نیکوکاری تا ۲۰ مردادماه سال جاری تمدید شده است و کارگاه‌های برگزارشده جهت آموزش عکاسی و شرکت در این جشنواره صورت پذیرفته است.

, ,

خبرهای بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست